Tatai Béla, Tatai Gábor, Tatai Béláné sikasztottak több száz Milliót

Tatai Béla Tatai Béláné és fia Tatai Gábor Archívum !

„Tárolt változatra„kattintva!A letiltások után is tovább olvashatjátok az összes„Tatai-s cikkeket”(21cikk)Mert mindenkinek joga van az igazsághoz!

Mert az igazság az igazság marad mindig örökre!

Köszönettel;

Írta; Sakál & K.Mátyás

 

Tisztelt Blogter Információszolgáltató Kft;

Blogter Információszolgáltató Kft;                                                                  Budapest 1055 Kossuth tér 16-17                                                                    Budapest 1055 Szalay U. 2.

K É R E L E M

Tárgy; Tatai Béla magánvállalkozó blog letiltása. Azzal a kérelemmel fordulok önökhöz, hogy a Tatai Béla blog letiltását oldják fel és állítsák vissza .

Indoklás, Mert önök ezen nagyon fontos információ internetről való levételével egy szélhámos, csaló, bűnöző, embereket családot, társaságot „nem tudatos módon támogatnak”. A segítségüket kérjük! Azon okból is kérjük a blog vissza állítását hogy, nehogy még több „becsületes vállalkozást” és CSALÁD ÉLETÉTT tehessék még így tönkre a jövőben is! „társadalmi veszélyességre”! (mert több tucat intézményt vállalkozást, alvállalkozást magánszemélyeket és családot károsítottak meg több száz millió forinttal!) A hiteles információk érdekében informálódhatnak az illetékes szerveknél, intézményeknél, hivatalokban, károsult cégek, vállalkozások és a blogban olvasható hozzászólásokból. Ezért kérjük hogy, a blog letiltását oldják fel és állítsák vissza. A  blog szabályzati feltételeit figyelmen kívül hagyva kérjük hogy, ebben az egy speciális esetben, helyzetben tegyenek kivételt. Vagy az önök által a sértő kifejezéseket cenzúrázva állítsák vissza. A kérelmünk elbírálásakor kérjük vegyék figyelembe az indoklásunk és ezek szerint mérlegeljenek, döntsenek. megértésüket, segítségüket előre is köszönjük.

Kelt; Budapest.

Írta; K.Mátyás & Sakál

 

 

FEKETELISTA!Tatai Gábor,Tatai Béla Archívum!

Tatai Béla(1960,04,16,an;Viszt Margit)Tatai Gábor (1984,03,15.an;Nagy Edit)Tatai Béláné(1964,01,27,ln;Nagy Edit)Szélhámos,csaló,bűnöző társaság, család!”TÁRSADALMILAG VESZÉLYESEK”!8200,Veszprém,Tiszafa 40,sz. alatti lakosok. Tatai Archívum. Több százmillió forintot „sikkasztottak, csaltak”! Tataiék ellen több mint negyven esetben FOLYIK RENDŐRSÉGI ELJÁRÁS ilyen és hasonló ügyekben! Tatai Béla már Győrben tölti megérdemelt börtönbüntetését. Hamarosan(fia)Tatai Gábor is követi. xd.

„az igazságért öröké harcolni fogunk!”

Köszönettel,

Írta; Sakál

 

 

TATAI GÁBOR, TATAI BÉLA ÁLTALI KÁROSULTAK, ÉRDEKLÖDÖK2!

A „Tárolt változatra”kattintva!”az összes„Tatai-s”cikkeket tovább olvashatják a Tatai-ékrol !(Egy szélhámos,csaló,bűnöző,hazug,tolvaj társaságról családról !) KÁROSULTAK TI IS RAKJÁTOK FEL ŐKET AZ INTERNETRE!!!

„Soha nem adom fel!!!”

Köszönettel;

Írta; Sakál.

 

 

KÖZBESZ INVESTOR Kft; Tatai Gábor!!!

FIGYELEM!!! Felhívom minden hivatal, megbízó, és cégek, vállalkozók, magánszemélyek figyelmét hogy, NE KÖSSENEK VELÜK SEMMILYEN FORMÁBAN SZERZÖDÉST !!! (mert futhatnak a pénzük után!!!) Tatai Béla (1960,04,16.an; Viszt Margit) és fia Tatai Gábor (1984,03,15.an;Nagy Edit). Hazug, szélhámos, csaló, család! (jelenleg a KÖZBESZ INVESTOR kft; cím; Budapest 1095 Lechner Ödön Fasor 2, II/12. tel; 06 1 555-6302, fax; 06 88 405-044. közbesinvestor@invitel.hu). Izsák Attila Károly „képviselő néven” szerepelnek! (Jelenleg ez a cégük ellen is felszámolási eljárás folyik!!!) A cikkeket olvashatják a tatai béla vállalkozó archívum, és tatai béla 2 beírásával, tataibelavallalkozo.blog.hu, tataibela.blogol.hu, tataibelavallalkozo.blogter.hu, tataibela.atw.hu, tataibelamaganvallalkozo, és a tataibela.blog.hírszerzo.hu oldalak és stb; (a „tárolt változatra kattintva” !!! és a további megjelenítés változatra kattintva, hasonló változatra kattintva!!!)

-Mindenkinek azt üzenem hogy, ne hagyják magukat!!! Károsultak ti is rakjátok fel az internetre őket!!! Evvel is SEGÍTVE és MEGAKADÁLYOZVA hogy, a jövőben ne történhessen több ilyen meg! NE TEHESSENEK TÖNKRE MÉG TÖBB VÁLLALKOZÁST ÉS CSALÁD ÉLETÉT A JÖVŐBEN!!!

Köszönettel;

Írta; K.Mátyás

 

 

Tatai Gábor,Tatai Béla,Tatai Béláné,”TÁRSADALMILAG VESZÉLYESEK”!

Szélhámos,Csaló,Hazug,Bűnöző,Tolvajok!Tatai Gábor (1984,03,15.an;Nagy Edit)Tatai Béla(1960,04,16.an;Viszt Margit)Tatai Béláné(1964,01,27,ln;Nagy Edit) Veszprém 8200 Tiszafa 40,sz.alatti lakosok. Tatai Béla már Győrben tölti megérdemelt börtönbüntetését xd. Hamarosan a fia is követni fogja! xd. Veszprém szégyenei!

„Soha nem adjuk fel !”

köszönettel;

Írta, Sakál.

 

 

„BECSÜLETES” VÁLLALKOZÓK FIGYELEM!

„Becsületed csak rajtad múlik!”

Vállalkozók! Pont az ilyen „Tatai félék” (szélhámos, csalók,) miatt van Magyarországon ilyen rósz híre a magyar építőiparnak. Semmi keresni valójuk nincs az ilyen „vállalkozóknak, embereknek” a vállalkozói szférában! (Akik csak az elején megkötni tudják a szerződést, meg a pénzt felvenni. De a végén FIZETNI meg NEM AKARNAK! NEM DOLGOZNAK semmit! CSAK A PÉNZT HÚZZÁK LE! A VÉGÉN MEG LELÉPNEK A „PÉNZÜNKEL”!) Távolítsuk el őket a vállalkozói szférából! Vállalkozók SEGITSENEK! Takarítsuk el a szemetet az építőiparból! Kitudja hogy, hány VÁLLALKOZÁST és CSALÁD ÉLETÉT TETTÉK már így TÖNKRE!? Figyelem!!! (ínformációk szerint jelenleg Tatai Gábor (szül;1984,03,15.an;Nagy Edit) a „KÖZBESZ INVESTOR Kft;” cím, Budapest 1095 Lechner Ödön Fasor 2 II/12. tel; 06 1 555-6302, fax; 06 88 405-044, közbeszinvestor@invitel.hu , Izsák Attila Károly „képviselő néven” szerepelnek! „ügyvezetőjeként” képviseletében tevékenykedik!) Jelenleg ez a „cégük” ellen is felszámolási eljárás folyik!!! Figyelem!!! És ezért ez miatt óvatosságra intek mindenkit, hogy bármilyen formában is szerződést kössenek velük! Akinek esetleg van valami kételye vagy kérdése, nyugodtan érdeklődjön a károsult intézményeknél, cégeknél. Biztos nagyon szívesen adnak ki információt ez ügyben róluk. A hozzászólásokat nagyon köszönöm mindenkinek. Nyugodtan írjanak a hozzászólásban. Kíváncsi vagyok mindenki hozzászólására, véleményére. Ha érintett az ügyben vagy ha nem akkor is. Írjanak.

„Miért kell folyton trükköznünk? Talán azért mert gyávák vagyunk?! Becsületed csak rajtad múlik! Az igaz ember lehet türelmetlen, de az igazság türelmes!”

Köszönettel;

Írta; K.Mátyás

 

 

Kiemelt hozzászólások a blogrol!!!

1; Hozzászólás;

Minden károsultnak azt ajánlom tegyen feljelentést a rendőrségen. Amennyiben a rendőrség és a helyi ügyészség elutasítja a bűncselekményt bizonyíték hiányára hivatkozva, fellebbezzenek amíg csak lehet a magánvád intézményéig biztosan el lehet jutni. A háttérben megbúvó (lefölözök) előbb utóbb kihátrálnak a „Tatai-ék mögül”. Vállalkozásomat A TAGAX Kft; (Tatai  Gábor „ügyvezető”) kárósította meg, még2005-2006-os évben. A ki nem fizetett vállalkozási díj 18 000 000 Ft. Tudomásom szerint már milliárdos az a kár amit az alvállalkozóknak okoztak. A folyamatban lévő magánvádhoz keresek információt! A tudomásomra jutott információkat szívesen megosztom más károsultakkal! ( pandur.tibor@-online.hu )

2; Hozzászólás;

Sajnos én is későn szereztem tudomást Tatai Béla tevékenységéről. A Közbesz-investor Kft –el kötöttünk szerződést. A MEREK Guruló Műhely felújítás villanyszerelési munkákra, ahol a kifizetetlen 2 millió forinttal maradtunk bent. Azóta elindítottuk a cég elleni felszámolási eljárást és rendőrségi feljelentést is tettem. Minden fórumot megragadunk, hogy ne tudják folytatni a megkárosítást, melyet Tatai Béla után fia Tatai Gábor folytat!

-Minden károsultnak azt üzenem hogy, ne hagyják magukat !!! Csupán csak az igazságot keresem!

Köszönettel;

Írta; Kiemelt hozzászólás

 

 

Rendőrségi Közlemény

A BRFK. XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság vizsgálati alosztálya jelentős értékre elkövetett csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt  elfogató parancsot adott ki a képen látható , 25 esztendős Tatai Gábor(1984,03,15.an; Nagy Edit)Veszprémi lakos ellen , aki alaposan gyanúsítható azzal, hogy 2005 szeptember 26.-án 2 millió 300 ezer forintot kért kölcsön egy magánszemélytől, amely átadása a XVIII. kerület Rudawszky utca egyik lakásában történt. A kölcsönt 2005. október 11.-én kellet volna az adósnak visszafizetnie, azonban Tatai Gábor nem teljesítette kötelezettségét 2005. október 12.-én ismét kölcsönt kért a sértettől, ezúttal 200 ezer forintot és a tartozás elismerő nyilatkozatában fedezetként egy személyautót jelölt meg. Miután ezt a kölcsönt sem fizette vissza a hitelezőjének, a sértet fizetési meghagyást kért, melynek következtében a Veszprémi Városi Bíróság végre hajtást rendelt el. Azonban a fedezetnek megjelölt gépjárművet idő közben átrendszámozták. Tatai Gábor 2008. június 30.-án írásban észrevételt tett .mely szerint a csalást nem ismeri el, idő közben hitelezővel a kölcsön visszafizetésében megegyeztek . Tekintettel arra, hogy a büntetőeljárás Tatai kihallgatása nélkül nem folytatható, őt állandó bejelentett lakcímén az eljáró hatóságok hiába kereste.                                                                                                                                Aki a fentiekben ismertetekkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a rendőrség 107., 112-es ingyenesen segélyhívó telefonszámát, valamint a nap 24 órájában személyesen is felkeresheti a lakóhelyéhez legközelebbi rendőrkapitányságon, vagy névtelenül is bejelentést tehet a Telefontanú 06 80 555-111-es számon. Akinek módjában áll elektronikus levélben is tájékoztathatja a hatóságot a www.police.hu illetve a www.magyarország.hu internetes oldalak segítségével.

(Az eredeti cikket olvashatják a  internet a Budapest XVIII. Kerület közbiztonság oldalon. Budapest XVIII. Kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat honlapján.)

Köszönettel;

Írta;K.Mátyás

 

 

FIGYELEM! Cégek, Zrt;-ék, Kft;-ék, Bt:-ék, Vállalkozók! Figyelem!!!

Tatai Béla (1960,04,16.an;Viszt Margit) és fia Tatai Gábor (1984,03,15.an,Nagy Edit)Tatai Béláné (1964,01,27,ln;Nagy Edit) (Veszprémi lakosok) A volt Kiv-Bau 2000 Kft, Kiv-BAU 2002 Kft; Közbeszerzési Magasépítő Kft; Team Bauen Kft; EU Projekt 05 Kft; Közbesz-Invesztor Kft; Egyéni vállalkozó stb; ÉS MÉG KITUDJA, HOGY HÁNY ÉS MILYEN ” CÉGEK ÜGYVEZETŐIKÉNT ADTÁK KI (és adják ki) MAGUKAT még!„ hány intézménynek, cégnek, Zrt:-nek, Kft:-nek, Bt:-nek, vállalkozásnak, magánszemélynek KÁRT OKOZTAK!!! Mert a munkák elvégzése után,NEM FIZETIK KI , NEM RENDEZIK A SZÁMLÁKAT!!! feléjük! NEM ADJÁK VISSZA A KÖLCSÖNÖKET!!! Ezért NE KÖSSENEK VELÜK SZERZÖDÉST, NE DOLGOZZANAK NEKIK, NE ADJANAK NEKIK KÖLCSÖNT!!! És ez miatt kitudja, hogy hány hivatalos (és nem hivatalos) behajtó cég is keresi már őket!? Ne hagyjuk, hogy még több kárt okozzanak!!!

„Csak az igazságot keresem!”

Köszönettel,

Írta;K.Mátyás

 

 

TATAI GÁBOR „Ügyvezető”? és „Menekülőművész”!

gtatai 25 TATAI GÁBOR „menekülőművész!” (szül;1984,03,15.an;Nagy Edit) Nagyon köszönjük a hozzászólást! Korrekt! (Köszönöm! Ebből is látszik hogy, milyen ostoba vagy, Mert hát a „VÉGÉN A LUDAS MATYI GYŐZ, NYER !!!) A hozzászólásaid magadat minősíteted! Akkor el kéne menned pályaalkalmassági vizsgálatokra! Mert akkor nem vagy alkalmas „cégvezetésre, ügyvezetőnek”!!! Akkor a képességeidhez megfelelő munkát kéne végezned! (pl; kőműves mellé segédmunkásnak! Ahhoz nem kell ész!  Ha már minden féle kép az építőiparban akarsz dolgozni, és bocsánat minden kőművestől hogy, hozzájuk hasonlítottam.) És akkor nem tudnál másoknak kárt okozni! Vállald magad után a felelőséget!!! Ezen nem kell felháborodni! EZT AZ EGYET BIZTOS KIFIZETED!!! MERT A TARTOZÁSOKAT KI KELL FIZETNI!!!!! És továbbra is KERSÜNK KÁROSULTAKAT! KÁROSULTAK JELENTKEZETEK! Nyugodtan írjanak a hozzászólásban cégnév, tevékenységi kör, károkozott összeg.

„mindenáron való IGAZSÁG keresése oly szenvedély, amely senkit és semmit sem kímél, s amelyet senki és semmi meg nem állíthat!!! Könnyebb az igazságot felismerni, mint elismertetni!”

Köszönettel;

Írta; Ludas Matyi

 

 

Önkormányzatok, Polgármesteri hivatalok, Intézmények! Figyelem!!! Tatai Béla, (1960,04,16.an;Viszt Margit) és fia, Tatai Gábor (1984,03,15.an;Nagy Edit),Tatai Béláné (1964,01,27,ln;Nagy Edit) Veszprémi lakosok („egyéni vállalkozóra” A volt  BAU-KIV 2000 Kft. a BAU-KIV-2002 Kft. Közbeszerzési Magasépítő Kft; Team Bauen Kft; EU Projekt Kft, Közbesz-Investor Kft. és stb; és még kitudja, hogy hány és milyen cégek, Kft; ügyvezetőjeiként.) FELHÍVOM A FIGYELMET!  „TÁRSADALMI VESZÉLYESSÉGRE!” VELÜK KAPCSOLATBAN! NE KÖSSENEK VELÜK SZERZÖDÉST! A veszprémi család taktikája. Egyszerűen rendre a többi árajánlat alá ment, ami számos állami közbeszerzésen jó taktikának bizonyul. Mert után az alvállalkozók felé NEM RENDEZIK A SZÁMLÁKAT! NEM FIZETIK KI ÖKET!

Csupán csak az IGAZSÁGOT KERESEM!!!

Köszönettel;

Írta;K.Mátyás

 

 

K E R E S Ü N K !!! TATAI BÉLA ÉS FIA TATAI GÁBOR ÁLTALI KÁROSULTAKAT !

KERESÜNK további olyan károsult Önkormányzatokat,     intézményeket, cégeket, vállalkozókat, alvállalkozókat, egyéni vállalkozókat, magánszemélyeket! Akiket Tatai Béla (1960,04,16) an; Viszt Margit) és (fia) Tatai Gábor (1984,03,15, an; Nagy Edit) Tatai Béláné (1964,01,27,ln;Nagy Edit) Veszprémi lakosok. A volt BAU-KIV 2000 Kft, a BAU-KIV 2002 Kft, Közbeszerzési magasépítő Kft; Team Bauen Kft, EU Projekt Kft; Közbesz-Investor, Egyéni vállalkozó és stb, és kitudja hogy hány és milyen  „cégek ügyvezetőiként” (adták és adják ki magukat még a jövőben!) MEGKÁROSITOTTAK !!! Anyagi, vagyoni és erkölcsi kárt okoztak ! Jelenleg Közbesz-Ivestor Kft, Tatai  Gábor. cím, Budapest 1095 lechner Ödön Fasor 2 II/12. tel; 06 1 555-6302, fax; 06 88 405- 044. ( közbeszinvestor@invitel.hu,) Ízsák Attila  Károly „képviselö néven„ szerepelnek! ügyvezetőjeként tevékenykednek!!!

Akik mellénk állva, segítve, együttes erővel megfékezzük „Tatai család” 1996 óta tartó több százmilliós kárt okozó tevékenységüket!

KÁROSULTAK,

1, Nagyigmándi Önkormányzat 27000000 Ft (érd; a jegyzőnél)

2,O.M.SZ Országos Mentő Szolgálat 45000000 Ft

3, Reneszánsz (kőfaragó) Zrt, 13000000 Ft

4,MW Trió (villanyszerelés) 3500000 Ft

5, Thermo-Quart Bt, (épületgépészet) 3720000 Ft

6,Szféra-Tect Kft (szigetelés technika) 1500000 Ft

7,Külsö Közmü Kft, (külső közmű és épületgépészet) 4500000 Ft

8, Fém Alu Kft; (nyíllászárok) 1500000 Ft

9, InducTrade Kft, indukciós rendszerek kiépítése, akadálymentesítés mozgáskorlátozottak részére stb; 1 513 937 Ft)

10, Stone-dekor Kft; (útépítő cég, Bp; Kavicsos köz, Bölcsőde útépítés 6 000 000 Ft)

11,Tagax Kft;18 000 000 Ft)

12, MEREK Guruló Műhely felújítása, villanyszerelés 2 000 000 Ft)

13; Lövői önkormányzat, 146000000 Ft 2006-ban (érd; a jegyzőnél)

„A törvény magunkra hagyott, bogozom az igazságot, mert ismét csomóra kötötték!”

Köszönettel,

Írta; K.Mátyás & Sakál

 

 

TATAI GÁBOR a volt EU Projekt 05 Kft;”ügyvezetője” Budapest 1157 Nyírpalota U. 5,sz. 2,a

TATAI GÁBOR (2007-ben a volt”Közbeszerzési Magasépítő Kft;”, ügyvezetője,FELSZÁMOLTÁK!CSÖDELJÁRÁS! Tatai Gábor (szül;1984,03,15.) Az „EU Projekt 05 Kft; ügyvetője” 2009, nov. 1. óta FELSZÁMOLÁS ALATT! Csődbűncselekmény, költségvetési támogatásra elkövetett csalás, és az alvállalkozók sérelmére elkövetet nagy értékű anyagi és erkölcsi kár okozás !!! Cím; Budapest 1157 Nyírpalota u. 5.sz. 2.a. (ez nem a saját irodája az „EU Projekt 05 Kft,” a „Tatai Gábor ügyvezetőnek” Ez a cím a Budapesti Nyírpalotai Cégmesternek ahová több száz cég is be van jegyezve. Tehát itt ezen a címen személyesen nem lehet megtalálni, elérni a „Tatai Gábor az EU Projekt 05 kft; ügyvezetőjét”! Bejegyzett lakcím a Tatai Gábornak a („szülei tatai béla””) 8200 Veszprém Tiszafa u. 40. (Az EU Projekt 05 kft;-nek az „áll-ítólagos iroda címe is veszprémi a 8200 Veszprém Jókai utca 7.sz.) De Tatai Gábort ezen veszprémi címeken sem lehet személyesen megtalálni! Az EU Projekt 05 Kft irodának ami a Budapesti Nyírpalotai Cégmesterhez van bejegyezve a telefonszáma is veszprémi! 06 88 40 50 44. Csak ezen a telefonszámon lehet üzenetet hagyni. Személyes nagyon nehéz találkozni vele! (FŐLEG AZOKNAK AKIKNEK TARTOZNAK! a családtagjaikkal együtt!)

„Nem kell félni!”

Köszönettel;

Írta;K.Mátyás és Sakál.

 

 

TISZTELT V.P.O.P. KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI REGIONÁLIS NYOMOZÓ HIVATAL

FELJELENTÉS!

Tatai Béla, 81960,04,16, an,Viszt Margit) 8200 Veszprém Tiszafa utca 40 sz. alatti lakos ellen , aki az általa képviselt „Team Bauen Kft„ igazgatójaként, a 1, MW Trió Kft Erősáramú és Épületvillamosság szerelés stb;                              2, Szféra Kft, Szigetelés, tetőfedés, nyílászárok beépítése, állványozás, stb;    3, Thermo-Quart Bt, Épületgépészet, Víz, Fűtés, gáz csatorna szerelés stb;      4, Külső közmű Kft, csatorna-szerelés cégeknek (tőke+kamat+költség)          kárt,  vagyoni hátrányt okozott. A károkozás közben – vélelmem és a rendelkezésemre álló, bizonyító erejű dokumentumok, nyilatkozatok      szerint elkövette az alábbi bűncselekményeket

1, Csődbűncselekmény Btk, 290, §                                                                               2, A számvitel rendjének megsértése, Btk, 289, §                                                    3, Adócsalás Btk, 310, §                                                                                                  4, Adóra járulékra vagy költségvetési támogatásra elkövetett csalás Btk,310,§

TOVÁBBÁ;

Feljelentést, teszek ; Tatai Gábor ellen (1984,03,15, an, Nagy Edit) 8200 Veszprém Tiszafa utca 40, sz. Mert Társ tettesként, apja tevékenységéről tudva közösen valósították meg a  Csődbűncselekményt,

Melyeket a Törvény büntetni rendeli

A feljelentés és a mellékletek listája 12 oldal, csatolt melléklet; 97 oldal.

 

 

FIGYELEM VÁLLALKOZÓK !!!

Tatai Béla (Szélhámos, csaló, bűnöző, hazug, tolvaj!”) (szül;1960,04,16. an;Viszt Margit) 8200 Veszprém Tiszafa utca 40.sz. alatti lakos  A volt „Team Bauen Kft”, EU Projekt Kft; , és stb; Kft-k ügyvezetőjeként. Jelenleg „Egyéni vállalkozó” feleségével

Tatai Béláné (szül,1964,01,27. ln; Nagy Edit) 8200 Veszprém tiszafa utca 40.sz. alatti lakos „társ tettesként” és fia

Tatai Gábor (szül;1984,03,15 an; Nagy Edit) szintén 8200 Veszprém Tiszafa utca 40 sz, alatti lakos „apja, szülei” tevékenységéről tudva közösen szintén „társ tettesként” hajtották végre.

A Budapest XXI ker. Csepel Áruháztér 8. sz. alatti Mentőállomás fővállalkozója és generálkivitelezőjeként. A Csepeli mentőállomáson dolgozó és munkákat végző alvállalkozók sérelmére elkövetett nagy értékű 45 833 334 Ft. anyagi és erkölcsi kárt okozó csalást követett el, okozott!!! A munkák elvégzése után az alvállalkozókat NEM FIZETTE KI !!!  A SZÁMLÁKAT NEM RENDEZTE FELÉJÜK !!! Ezért hívom fel minden vállalkozó FIGYELMÉT!!! Hogy óvakodjon a „hazug, szélhámos, csaló, tolvaj”,”Tatai családtól”. Ne kössenek velük szerződést semmilyen esetben, formában! Hogy nehogy még véletlenül sem önök is ebbe a hibába essenek, kerüljenek!!!

Köszönettel;

„Csak az IGAZSÁGOT akarjuk!”

Írta,  A károsult vállalkozók !

 

 

Nagyigmándi Önkormányzati hírmondó

Önkormányzati hírek

A 6 lakás ügyében első fokon döntés született…..

Ítélethirdetés volt első fokon a Komáromi Városi Bíróságon a 6 lakásos költségalapú bérlakások ügyében .

A Komáromi Városi Bíróság felmentette 1, fokon; Tatai Béláné I, rendű, (szül;1964,01,27.ln;Nagy Edit)Tatai Béla II, rendű vádlott (szül;1960,04,16,an;Viszt Margit), Tatai Gábor IV, rendű vádlott (szül,1984,03,15,an,Nagy Edit. 8200 Veszprém Tiszafa 40 szám alatti lakosok.)  A Nagyigmándi Önkormányzat sérelmére elkövetett nagy anyagi kárt okozó csalás büntette alól. A III. rendű vádlott Farkas József Csaba magánokirat hamisítása vétsége alól mentette fel.

A Komárom Városi Ügyészség, majd ezt követően a Komárom Esztergom megyei Főügyészség szerteágazó nyomozás keretében széleskörű bizonyítékot mutatott be és nyújtott be a Bíróság részére. A bíróság azonban kétséget kizárólag nem látta bizonyítottnak a vádakat.

Az ítélethirdetés jegyzőkönyve 60 nap múlva készül el, s ezt követően nyújthatja be a vád képviselője a Komárom Városi Ügyészség a fellebbezést s az önkormányzat ügyvédje is . Az ítélet kihirdetést követően az ügyész és a önkormányzat ügyvédje is bejelentette a fellebbezést, fenn tartjuk, polgárjogi igényünket, 27 621 324 Ft . A jegyzőkönyv kézhezvétele után az I fokon bírósági ítéletéről részletes tájékoztatást adunk a későbbiekben.

(Eredeti cikket el lehet olvasni az interneten. A Nagyigmándi Önkormányzati hírmondó önkormányzati hírekben vagy érdeklődni a Nagyigmándi jegyzőnél)

Kelt, Nagyigmándon

Nagyigmándi Önkormányzat

 

 

FIGYELEM TATAI BÉLA ÉS FIA TATAI GÁBOR ÁLTALI KÁROSULTAK ÉS ÉRDEKLÖDÖK!

A Tatai Béla,Tatai Béláné,Tatai Gábor cikkeket A „TÁROLT VÁLTOZATRA” KATTINTVA TOVÁBB OLVASHATJÁTOK! „Tatai Béla Magánvállalkozó” (és fia) Tatai Gábor oldalt, oldalakat (http://tataibela.blogter.hu/) beírásával a cikkeket tovább olvashatjátok a „tárolt változatra”kattintva !!! A tataibelavallalkozo.blog.hu , tataibela.blogol.hu , tataibela.blog.hirszerzo.hu ,tataibelavallalkozo.blogter.hu ,tataibela.atw.hu ,és a Tárolt változatra” kattintva, a további találatok megjelenítés változatra kattintva és a hasonló változatokra kattintva!!!) Tatai Béla archívum és Tatai Béla 2 beírásával tovább olvashatják ! KÁROSULTAK TI IS RAKJÁTOK FEL ŐKET AZ INTERNETRE ! Evvel is megakadályozva, segítve, hogy a jövőbe ne tudjanak még több vállalkozást becsapni, megkárosítani !!!

Köszönettel;

Írta;K.Mátyás és sakál

 

About tataibela

Mátyás Király
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Tatai Béla, Tatai Gábor, Tatai Béláné sikasztottak több száz Milliót

  1. Mr WordPress says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Leave a comment